PC

Stigao gejmplej trejler za Need for Speed Payback

Tokom EA konferencije na ovogodišnjem E3 sajmu, prikazan je gejmplej iz novog dela popularne franšize arkadnih vožnji, Need for Speed Payback.

Umesto jednostavnog unapređivanja prethodne igre, novi Need for Speed pokušava da oponaša The Fast and the Furious filmove. Prikazano je često lupanje automobila, koje kao da je direktno preuzeto iz Burnout serijala.

Need for Speed je uvek bio o automobilima, ali u Paybacku je akcenat bačen i na likove: Tajlera, Džes i Meka, koji pokušavaju da poremete planove organizacije The House.

Nekada serijal od koga ste dobijali trke sa egzotičnim automobilima, sada pokušava nešto novo, spajajući akcione sinematike i gejmplej. Da li će to proći kod starih fanova ostaje da vidimo kada Need for Speed Payback izađe 10. novembra, za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top