Vesti

Super Nintendo klasik stiže 29. septembra!

Nakon što je iznenada prestala proizvodnja Nintendo mini konzole mnogi su se pitali zašto je to Nintendo uradio, je je bilo očigledno da je povratak ovog klasika predstavljao pravi hit kako među starim fanovima, tako i kod novih generacija.

Međutim, u aprilu su izvori bliski Eurogameru saznali da nam je izgleda na pomolu povratak novog klasika, Super Nintenda.

Danas nam je ta vest potvrđena zvaničnim tvitom na Nintendo Amerika profilu, konzola se zove SNES Classic i u prodavnice stiže 29. septembra po ceni od 80 dolara na američkog tržištu.

Ispod možete videti listu igara, ukupno 21, najavljenih da će biti na SNES klasiku. Baš kao i NES Mini, neće biti prostora za ubacivanje originalnih kertridža.

Konzola će biti dosta manja od svog originala (dakle nastavlja “mini” seriju), ali će doći sa svim onim šmekom koji je nosila i prava Super Nintendo konzola, sa sve autentičnim i prepoznatljivim kontrolerima, a ukoliko vam se još negde po kući motaju stari Super Nintendo gejmepdi, moći ćete i njih da koristite, jer su kompatibilni!

Više detalja možete saznati na zvaničnoj Nintendo stranici ove konzole.

Igre koje stižu na konzoli su sledeće:

Contra III
Donkey Kong Country
Earthbound
Final Fantasy VI
F-Zero
Kirby Super Star
Kirby’s Dream Course
The Legend of Zelda: A Link to the Past
Mega Man X
Secret of Mana
Star Fox
Star Fox 2 (previously unreleased)
Street Fighter II Turbo: Hyper Fighting
Super Castlevania IV
Super Ghouls & Ghosts
Super Mario Kart
Super Mario RPG
Super Mario World
Super Metroid
Super Punch-Out
Yoshi’s Island

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top