PC

Total War: Warhammer 2 stiže na jesen

Drugi deo  Total War: Warhammer trilogije dobio je zvanični datum izlaska: 28. septembar.

Warhammer 2 donosi nove stvari, poput kontinenta Novog sveta gde će se  četiri frakcije boriti međusobno za prevlast i borbu oko kontrolisanja Vortexa. Vlasnici prvog i drugog dela imaće mogućnost da celokupnu igru spoje u jednu mega mapu sa ujedinjenom kampanjom.

Ono što je zanimljivo je da će pored klasičnog izdanja, igrači, svakako oni najveriji, moći da kupe i Serpent God fizičko pakovanje, koje je i više nego ekskluzivno. “Pakovanje koje će odgovarati samom bogu, ili u najmanju ruku Slann Mage-Priestu, Serpent God izdanje dolazi u tirkiznoj kutuji prekrivenoj krljuštima, optočenu glifovima po uzoru  na šlem lorda Mazdamundija, gde su prikazani detalji grada Lustrije, navedeno je  u saopštenju za igru.

U kutiji će se takođe nalaziti i slagalica u obliku sfere, totemi od kostiju, mape, stikeri, ogrlica u koju može da se stavi USB memorija, knjiga ilustracija, a biće i nova rasa sa kojom će moći da se odigra prva igra.

Kako ovo prelepo izdanje od 150 dolara izgleda možete pogledati ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top