PC

U znak završetka letnje rasprodaje, GOG deli besplatne kopije igre Fantasy General

Početkom meseca je krenula GOG letnja rasprodaja igara, sa velikim brojem naslova na popustu i do 90%. Sada se već polako približavamo kraju ovih akcija, ali iznenađenjima nije kraj, svako ko bude želeo, može da preko GOG platforme “ugrabi” video igru Fantasy General, i to potpuno besplatno.

Fantasy General je izašao 1996. godine, od strane izdavača Strategic Silmulations, i 2015. godine je stigao na GOG platformu. Igra pripada turn based žanru, smeštena je u fiktivnom svetu i postoje dve strane, strana Dobra i strana Zla, sa jedinstvenim trupama . Igrači mogu igrati kampanju i mečeve protiv računara ili drugog igrača. U kampanji igrač bira jednog od četiri heroja, sa ciljem da porazi Shadowlorda i njegova četiri generala, preko pet kontinenata.

Igru možete uzeti bez vađenja novčanika do 19. juna u 2h ujutru, dok se rasprodaja završava 20. juna. Kao što smo već pomenuli, na prvu kupovinu dobijate igru Rebel Galaxy besplatno, a ako potrošite 10$, kao bonus dobijate igru Alan Wake’s American Nightmare. Od sada, RiME možete kupiti sa GOG-a i uživati u potpunosti, zato što je Denuvo zaštita uklonjena iz igre.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top