PC

Ubisoft časti besplatnim vikendom, sa čak tri naslova

U susret E3 sajmu, kompanija Ubisoft se rešila da časti verne fanove besplatnim vikendom, tokom kojeg možete igrati ne jednu, ne dve, već tri igre. Od 9. juna u 18h do 12. juna u 21h, po našem vremenu, imate priliku da isprobate Steep, The Division i Trials Fusion.

Steep je sportska akciona igra u kojoj možete iskusiti skijanje, paraglajding, i snoubording na snežnim planinama Alpa. Svet je otvoren za istraživanje, tako da slobodno možete ići snežnim puteljcima. Trials Fusion je trkačka igra, razvijena na temelju legendarnog Trials serijala. Suočite se sa velikim brojem izazova, na stazama koje vaše umeće stavljaju na ultimativni test.

The Division je pre par nedelja već bio besplatan za igranje, ali lepo je ponovo iskusiti ovaj naslov za džabe. Ovde istražujte Njujork pogođen pandemijom virusa, u ulozi agenta koji treba da preživi u urbanoj džungli punoj opasnosti.

Na sajtu promocije se možete registrovati na uPlay, ako već niste, i naslove možete preuzeti još sada, kako bi imali što više vremena za igru.

Pored ovoga, Ubisoft nudi i “ludu E3 rasprodaju”, koja je počela juče. Far Cry 4 možete ugrabiti za 15$, Ghost Recon Wildlands za 40$, i još dosta naslova. Kompletnu ponudu možete pogledati ovde.

Ubisoft nas baš lepo zagreva za E3, na kome će prikazati Far Cry 5, The Crew 2, South Park Fractured But Whole, i konačno Assassin’s Creed Origins, a možda se nađe i neki do sada nepoznati i neprocureli naslov.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top