PC

Vampyr dobio E3 trejler i mesec izlaska!

Studio koji nam je doneo Life is Strange, DONTNOD Entertainment, već duže vreme radi na akcionoj RPG igri Vampyr, smeštenoj London 1918. godine, u sumrak prvog svetskog rata.

U ulozi ste doktora Džonatana Rida (Dr. Jonathan Reid), čuvenog hirurga i ratnog veterana, koji tek što je postao vampir i koga more teške muke i rastrojenost između ogromne vampirske gladi  za krvlju i doktorove želje da pomogne gradu u kome vlada kuga.

Igra obećava ozbiljnu priču i jaku naraciju, sa gomilom teških odluka i moralnih dilema, a početkom godine smo saznali da ćete igru čak moći da pređete bez i da ikoga ubijete usput.

Danas nam je stigao novi trejler za igru, koji najavije predstojeću promociju na E3 sajmu, a konačno smo dobili i konkretniji podatak kada ćemo moći da zaigramo igru u punom obimu. Igra izlazi u novembru ove godine, a verujemo da ćemo precizan datum dobiti možda već na E3 sajmu.

Pogledajte najnoviji trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top