PLAY! ; PLAY! Zine

Wolfenstein II: The New Colossus predstavljen na E3

Pre par dana imali smo curenja informacija o potencijalnom datumu izlaska nove instalacije u Wolfenstein franšizi, koje su se ispostavile kao tačne.

Sinoć nam je na Bethesda E3 konferenciji prikazan trejler za nastavak jedne od najboljih singlplejer pucačina ove decenije, reboota Wolfenstein franšize iz 2014. godine, Wolfenstein: The New Order.

Ovoga puta se iz Evrope selimo u Sjedinjene Američke Države 1961. godine, i baš kao i New Order, u alternativnu istoriju gde su Nacisti pobedili u Drugom svetskom ratu i vladaju svetom, pa tako i SAD. Osim toga, tehnologija u igri je značajno naprednija nego što je u stvarnosti bila 60-ih godina prošlog veka, pa taj retro futurizam u kombinaciji sa estetikom Amerike 60-ih, pomalo daje i Fallout vajb igri.

Trejler za igru je poprilično dugačak i predstavlja kombinaciju stvarnih glumaca, sinematika i gejmpleja, tako da smo već mogli da vidimo šta nas čeka. U suštini sve ono što i očekujemo, gomila karakternih i blesavih protagonista, obilje krvave akcije i dobar humor.

Ono što je najbolje od svega, nećemo čekati puno kako bi igrali novi Wolfenstein, jer nam igra stiže već na jesen ove godine, 27. oktobra, za PC, PS4 i Xbox One

Pogledajte promo trejler:

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!