PLAY! ; PLAY! Zine

Battlefield 1 dobija Premium Trials

DICE ovog meseca u Battlefield 1 uvodi novi sistem koji će omogućiti svim igračima da igraju Premium only mape i DLC dodatke bez premijum propusnice, uz Premium Trials, i to naravno uz određenu količinu novca.

Premium trials su vremenski ograničeni, i odvijaće se u više navrata, u određenim periodima. Naime, ovaj sistem će se razlikovati od Premium Friends sistema, za koji morate biti u jedinici sa igračem koji poseduje premijum propusnicu, ovde se jednostavno ulogujete i igrate. Oba sistema će postojati simultano, tako da igrači imaju izbor između ta dva.

Ovaj “probni” period će se prvi put pojaviti zajedno sa dolaskom noćne mape, Prise de Tahure, u Battlefield 1, drugi put će se održati pre Gamescom sajma, a u septembru i po treći put, što znači da će svako ko prihvati ovakvu ponudu imati priliku da u potpunosti uživa u ekspanzijama koje će izaći u naredim mesecima.

Vidi se da DICE i EA naporno rade na igri, ali i na načinu kako da izvuku što više novca iz džepova potrošača, iz razloga što In the Name of the Tsar ekspanzija izlazi u septembru, a Turning Tides u decembru, i ona uvodi bitke ratnim brodovima i nove mape za borbe u vazduhu, što dosta igrača očekuje.

Šta vi mislite o ovom potezu Electronic Arts, da li bi plaćali za Premium Trials, ili pak imate prijatelja sa premijum propusnicom?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!