PC

Call of Duty: Modern Warfare Remastered od sada možete kupiti zasebno za PC i Xbox One

Remaster prve Modern Warfare igre je dolazio kao bonus kupcima koji su pazarili Call of Duty: Infinity Warfare, a sada, nakon osam meseci, remaster je moguće kupiti kao zasebnu igru za Xbox i PC i to po ceni od čak 40 dolara, dok je za Playstation 4 dostupan od prošlog meseca.

Kupovinom Call of Duty: Modern Warfare Remastered dobijate, grafički poboljšanu singlplejer kampanju i 16 obrađenih multiplejer mapa. Tu je i DLC – Variety Map Pack – koji naravno nije besplatan, već košta 15$. U dodatku ništa posebno, 4 multiplejer mape i bonus oprema. Kao deo promocije “Dani leta”, dobija se vremenski ograničena besplatna mapa, Beach Bog.

Što se tiče performansi igre i utiska korisnika, situacija je još gora, na Steamu ocene su pretežno negativne, u kojima se većina korisnika se žali na loše portovanje i užasnu optimizaciju igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top