PC

Datum izlaska PlayerUnknown’s Battlegrounds pomeren za kraj godine

Survival pucačina, Playerunknown’s Battlegrounds, je veoma brzo postala popularna, što joj je pomoglo da brže i bolje napreduje kroz Early Access fazu razvoja. Zvanični izlazak igre je prvobitno bio planiran za septembar, ali je pomeren tek za kraj 2017. godine, kako bi razvojni tim na tržište pustio kompletnu igru.

“Proteklih meseci sam uradio puno intervjua, i u većini sam rekao da se nadamo da ćemo izaći iz Early Access faze šest meseci nakon prvobitnog lansiranja. Shvatio sam da ograničavanje izlaska igre na određeni mesec može omesti od isporučivanja završene igre, i/ili dovesti do razočarenja u zajednici”, rekao je Brendan Grin u izjavi na Steamu. “Stoga smo odlučili da pomerimo datum izlaska od prvobitnog šestomesečnog okvira, ali budite uvereni da planiramo da igra izađe pre kraja četvrtog kvartala 2017.”

PlayerUnknown’s Battlegrounds je multiplejer igra, Battle Royale žanra, u kojoj od velikog broja igrača pobeđuje poslednji preživeli. Mape su velike površine (8x8kilometara), na koje se stiže padobranima, onda igrači pretražuju zgrade i prostore kako bi našli što više opreme(oružja, vozila, oklop) i pokušavaju da što duže ostanu živi. PUBG se može igrati iz prvog i iz trećeg lica, tako da svako može prilagoditi perspektivu svom stilu igranja.

Nadamo se da će ovo odlaganje biti za dobrobit kupaca i same igre, i nadamo se da neće doći do povećanja cene, kao što je slučaj sa ARK: Survival Evolved.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top