PLAY! ; PLAY! Zine

Delimo 45 kodova za Team Racing League!

Pozdrav za sve naše nove i stare čitaoce, ponovo smo tu da vas počastimo malo, ovoga puta sa veoma simpatičnom trkačom/karting igrom koja donosi inovativne i zanimljive koncepte u žanr.

U pitanju je igra sa veoma svedenom i minimalističkom grafikom, kako vas ne bi omela u onome što je najbitnije, a to je gejmplej i naravno pobeda!

Pre svega, ovde imamo timsku trkačku igru, gde igrači igraju 3na3 i gde svaki auto u timu ima svoju ulogu u trci. Postoje tri klase automobila, prva je Racer koji je brz i pogodan za upravljanje i koga druga dva igrača treba da poteraju da pobedi. Druga klasa je Troll čija je glavna uloga da ometa protivničke automobile, tako što ih blokira, postavlja prepreke ili ih prži bacačima plamena. I na kraju, treća klasa je dobri stari Support, čija je uloga da pomaže glavnom automobilu da stigne do cilja, odnosno klasi Racer, i to između ostalog radi tako što se nakači na Racera i da mu ekstra pogon kojim ide brže, ili se poveže sa Trollom i naprave specijalnu prepreku po mapi kojom blokiraju protivničke automobile.

Igra deluje veoma zabavno, pogotovo kada je igrate sa drugarima u timu, i mi vam zato u saradnji sa autorima igre iz studija Gamious delimo 45 ključeva! U paketima od po 3, tako da odmah možete da igrate sa prijateljima :)

Zatvorena beta za igru startuje u petak u 20h po našem vremenu, pa bi bilo dobro da ukoliko želite ključeve budete u mogućnosti da u to vreme testirate igru dok traje zatvorena beta. Naravno, kada igra bude izašla u ponom obimu, i dalje će biti u vašoj Steam biblioteci.

Da biste učestovali u deljenju kodova, dovoljno je samo da pratite uputsvo na ovom linku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!