Vesti

Denuvo uklonjen iz Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromeda je nedavno dobila novi patch, koji je izgleda u potpunosti uklonio Denuvo softver.

Patch 1.09 u najnovije izdanje igre Mass Effect seijala, dovodi poboljšanje stabilnosti, ispravke facijalnih animacija i sinematik scena, što stoji u listi ispavki za ovaj patch. Zvanične informacije o uklanjanju softvera za zaštitu digitalnih prava nema nigde, ni Bioware, ni Electronic Arts nisu izašli sa izjavom. Upravo zbog toga postoji i mala doza sumnje da je Denuvo greškom uklonjen, mada on više igri nije potreban, zato što je krekovana još početkom maja. Igru i dalje štiti softver ugrađen u Origin aplikaciju, ponavljamo, uzalud za one koji žele piratsku verziju igre.

U svakom slučaju igra, Mass Effect: Andromeda, se pridružila stalno rastućoj listi igara koje više nemaju Denuvo, među kojima su Rime, DOOM, i druge, a spisku se pre par nedelja priključio i Hitman, čim je prešao u ruke, sada nezavisnog, studija IO Interactive.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top