PC

Destiny 2 beta za PC počinje 29. avgusta, objavljeni i sistemski zahtevi

Nakon završenog beta tesiranja na konzolama, PC zajednica polako dolazi na red da zaigra Destiny 2 betu, u periodu od 29. do 31. avgusta, dok oni koji su igru prednaručili, počinju dan ranije, 28. avgusta.

Ovo će biti i prvi put da se igra Destiny serijala može zaigrati na računarima, pošto je prvi deo bio konzolna ekskluziva. Naravno, pošto se radi o PC-u, ljudi iz Bungie studija su pripremili listu minimalnih i preporučenih sistemskih zahteva.

Minimalni zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i3-3250 ili AMD FX-4350
  • RAM: 6GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 660 2GB/Nvidia GeForce GTX 1050 2GB ili AMD Radeon HD 7850 2GB

Preporučeni zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2400 ili AMD Ryzen R5 1600X
  • RAM: 8GB memorije
  • Grafička kartica: Nvidia GeForce GTX 970/Nvidia GeForce GTX 1060 6GB ili AMD Radeon R9 390

Kao što možete videti sistemski zahtevi su gotovo isti kao i za većinu video igara u ovom periodu, naravno ono što većinu igrača interesuje jeste optimizacija igre, pošto će ona imati najveći uticaj na zadovoljstvo kupaca.

Studio će u narednom periodu pružiti uputstvo za preuzimanje klijenta, kao i tačno vreme početka testiranja. Podsećamo vas, Destiny 2 će biti prva igra u istoriji koja nije Blizzardova, a koja će se pojaviti na Battle.net klijentu.

Destiny 2 za Playstation 4 izlazi 6. septembra, dok za Xbox One i PC 24. oktobra, a naše utiske beta testa možete pročitati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top