PC

Escape from Tarkov započeo zatvoreno beta testiranje

Realistični šuter u prvom licu, Escape from Tarkov, je od sada u fazi zatvorenog beta testiranja, pozivnice će stići osobama koje su igru podržali prednaručivanjem.

Escape from Tarkov pripada RPG žanru sa elementima MMO igara, i igrače smešta u ulogu plaćenika zahvaćenih sukobom u Tarkovu, koji su ostavljeni na cedilu i moraju pobeći iz grada.

Zajedno sa novom fazom razvoja, ovaj naslov je dobio i pregršt novog sadržaja i ispravki, sada je dodata nova lokacija, Shoreline, dorađen je balans između postojećih lokacija i novih mesta za istraživanje, dodato je više oružja i opreme i izbalansiran je sistem ekonomije i osiguranja.

Glavni čovek u Battlestate Gamesa, Nikita Bujanov, je izjavio da je razvoj igre prešao daleki put i da ne prestaju sa radom. “Igra će dobijati više sadržaja sa svakim novim apdejtom, a uskoro će biti proširena quest sistemom”.

Igra izgleda veoma realistično prema trejlerima, a i po zapletu koji pruža igračima. Ubrzo ćemo saznati da li je to zaista tako, zato što je snimanje gejmpleja i fotografija iz igre u potpunosti dozvoljeno.

Escape from Tarkov možete prednaručiti po ceni od 35€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top