PC

FIFA 14 ostaje bez onlajn servisa u oktobru

Samo četiri godine je prošlo od izlaska igre FIFA 14, a kompanija Electronic Arts već ukida njene onlajn servise, kao i za FIFA 14 Ultimate Team.

Gašenje onlajn podrške je zakazano za 18. oktobar, a tog datuma FIFA 14 će biti povučena sa EA Access servisa, takođe nestaće i veliki broj dostignuća, koja zahtevaju onlajn igranje. Ovo znači da više nećete moći da se takmičite preko interneta protiv prijatelja ili bilo kog drugog nakon 18. oktobra. Ovo važi za PC, Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 i Xbox One.

FIFA 14 je prodata u više miliona primeraka i dobila je veoma pozitivne kritike, ali izgleda da ni to ne utiče na Electronic Arts, koji je nešto ranije ukinuo podršku za FIFA 12 i FIFA 13 naslove, a pre par godina je ukinuta podrška za veliki broj starih pucačina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top