Vesti

Five Nights at Freddy’s 6 otkazan

Iskreni da budemo, nikada nam nije bila previša jasna pomama koja se stvarala oko Five Nights at Freddy’s serijala, i vaš autor veruje da je cela slava igre jednostavno proistekla zbog popularnosti koju su igri doneli jutjuberi i Twitch strimeri.

Ipak, kranja je ocena korisnika, a vala Five Nights at Freddy’s je i te kako stekao ogromnu bazu fanova i poklonika ove igre. Za nepunih 3 godina od kako se ova igra prvi put pojavila 2014. godine, dobili smo čak pet nastavka, spinof sadržaj, novele (da, novele!), film i ko zna šta još.

Ipak, ukoliko spadate u one koji su se radovali šestom nastavku ovog popularnog serijala, moraćemo da vas razočaramo. Autor serijala Skot Koton (Scott Cawthon), je “digao ruke” od šestog dela jer je shvatio da je zbog igre previše zapostavio neke druge stvari u životu, tako da je šesti deo i otkazan, kako je rekao u zvaničnom saopštenju na Steamu.

Ipak, Skot naglašava da ovo ne znači i njegovo napuštanje gejming industrije već samo FnaF 6 i da uveliko planira nove projekte.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top