PC

Forza Motorsport 7 će zauzimati oko 100GB prostora na hard disku

Forza Motorsport 7 je na E3 sajmu prikazana u najboljem svetlu, na Xbox One X u nativnoj 4K rezoluciji, ali ta lepota ima svoju cenu, zato što će najnovija Forza na Microsoftovim konzolama i računarima zauzimati neverovatnih 100 gigabajta prostora.

Glavni razlog za zauzimanje tolikog mesta na hard disku, jesu svakako 4K teksture. Kod Xbox konzola je taj problem rešen, zato što će samo Xbox One X preuzimati 4K fajlove, dok će ih Xbox One S i originalna konzola zaobići, zbog nemogućnosti korišćenja tih tekstura. Za sada nije poznato da li će korisnici personalnih računara, koji nemaju hardver za pokretanje igara u 4K, moći da izostave obimne teksture, ili će morati da ih preuzmu, i zauzmu dragocen prostor.

Ako ste zagrejani za kupovinu Forza Motorsport 7 dobro pripremite hard diskove i internet konekciju za 3. oktobar, kada igra bude izašla na tržište. Ostale sistemske zahteve možete pogledati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top