PC

Ghost Recon Wildlands – otvorena beta za Ghost War PVP mod počinje ovog leta

Ubisoft nastavlja svoju praksu ugradnje većih dodataka u igre nekoliko meseci nakon njihovog lansiranja, a ovaj put se radi o Ghost Recon: Wildlands, za koji ovog leta počinje otvoreno beta testiranje Ghost War moda.

Glavni aspekat Ghost War moda je uvođenje mogućnosti igranja PVP mečeva, sa 4 na 4 timovima, čiji su pripadnici podeljeni u klase – skaut, snajper, tenk, i svaki će imati određene prednosti i nedostatke.

Novi mod takođe uvodi i mehaniku supresije, koji će od igrača zahtevati dosta taktičniji i realističniji pristup bitkama, sa puno komunikacije među saborcima.

Početak otvorenog beta testiranja nema tačan datum, već je Ubisoft u svom blogu najavio da će igrače blagovremeno obavestiti i pružiti više detalja. Ghost War će biti dostupan za sve platforme(PC, PS4, Xbox One), i biće besplatan za sve korisnike.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top