PLAY! ; PLAY! Zine

Grand Theft Space – Svemirska odiseja u GTA 5

Razne modifikacije za Grand Theft Auto 5 omogućavaju da igrači preuzmu ulogu brojnih superheroja, životinja i ličnosti, zajedno sa novim lokacijama na mapi i grafičkim poboljšanjima. Ali je sada došlo vreme da se napusti planeta Zemlja, i započnu se avanture u beskonačnim prostranstvima vasione, i to uz pomoć Grand Theft Space moda.

Grupa entuzijasta koja vredno radi na kreiranju ove modifikacije je predvođena sollaholla moderom, kome je glavna motivacija za ovakvu kreaciju to što se niko do sada nije usudio da napravi mod koji bi igrače odveo u svemir.

Mod je najavljen pre šest meseci, a po izlasku će pružati 4 misije, tako da neće biti samo prostog lutanja po svemiru, a za misije je pripremljen sinopsis: “NASA naučnici su širom San Andreasa pronašli ostatke svemirskog broda. Nismo očekivali da će inteligentna forma života stići na našu planetu, ali oni dolaze i nisu prijateljski nastrojeni. Vaša misija je da se rešite vanzemaljskog šljama pre nego što dođu na Zemlju.

Igrači će pored borbe protiv vanzemaljaca moći da istražuju svemir izvan Sunčevog sistema, moguće je i sletanje na planete. Tu su i različita svemirska vozila, šatlovi i lunarna vozila, takođe, korisnici će moći i da svojim karakterom slobodno lebde kroz kosmos.

Još uvek nije poznato kada će mod biti dostupan za preuzimanje, ali na ovoj stranici možete pratiti njegov napredak.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!