Vesti

Hitman dobija novu metu, koja ujedno označava i kraj prve sezone

IO Interactive, sada samostalni studio sa franšizom u svojim rukama, je najavio poslednju Elusive metu koju Hitmen mora da eliminiše u prvoj sezoni. Meta je Mr. Gigls, iliti Zabavljač, koja će biti dostupna za likvidaciju u Marakešu, tokom deset dana, počevši od 14. jula.

Za Elusive metu imate dva objektiva, elimisati Zabavljača i locirati i preuzeti listu kontakata.

Za kompletiranu misiju dobija se letnje odelo sa rukavicama, a ako je ovo prva meta koja se “reši” sa Silent Assassin rejtingom, onda se dobija Termius odelo. Naravno postoji još gomila dodataka za osvajanje, ali za njih su potrebne uspešno kompletirane prethodne vremenski ograničene misije.

Image

Ovime je stavljena tačka na prvo poglavlje igre o popularnom plaćenom ubici. Sa nestrpljenjem očekujemo drugu sezone i nove ugovore, a vas podsećamo da prvo poglavlje možete igrati besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top