PC

Igrajte besplatno LawBreakers

Ako ste se zaželeli neke nove multiplejer pucačine, imate priliku da isprobate LawBreakers, koji je od danas pa do 5. jula besplatan za igranje.

Iza ovog naslova stoji Klif Blezinski (Cliff Bleszinski), veteran u industriji igara, koji je kreirao Gears of War. U ovoj otvorenoj Beti, na raspolaganju vam je mapa Vertigo(Vrtoglavica) koja je smeštena na visokoj platformi za osmatranje, u planinama Siera Nevade. Cilj igre je da dođete do uplinka u centru mape i vratite ga u bazu vašeg tima. Dok branite uplink, dobijate poene za to. Ako učestvujete u pet okršaja, dobijate mogućnost da testirate nove opcije modifikovanja, kao i stiker za oružje. Te stvari vam se prenose ako kupite igru.

Inicijalno je ovo trebalo da bude besplatna igra, ali se u toku razvoja ta odluka promenila. Blazinski objašnjava razloge za to:

“Kako se igra oblikovala, shvatili smo da free-to-play nije pravo rešenje za ono što pravimo. LawBreakers je u srži takmičarska igra a to znači da je najveći prioritet na balansu, kao i na našoj zajednici. Zahvaljujući digitalnom premijum modelu možemo da osiguramo ravnopravne uloge svim igračima, tako što od starta mogu da odaberu lika kog požele.”

LawBreakers će izaći 8. avgusta 2017. godine za PC i PlayStation 4, sa cenom od 30 evra.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top