PC

Igrajte Call of Duty: Infinite Warfare besplatno tokom vikenda na Steamu

Po ko zna koji put, Call of Duty: Infinite Warfare možete isprobati besplatno tokom vikenda(29. i 30 jula) na Steamu, a pored igranja za dž, Activision nudi i velika sniženja.

Ovaj futuristički šuter tokom vikenda možete pazariti po upola manjoj ceni, za 30 dolara, a digital deluks edicija je na 40% popusta i košta 60€. A za one sa veoma, veoma dubokim džepovima, tu su, Call of Duty Complete Zombies Experience po ceni od 505€ , a čitavu kolekciju Call of Duty igara sa brojnim dodacima možete uzeti za “samo” 782€.

Ako želite da se oprobate u Infinite Warfare, prvo proverite skladište na hard disku, pošto igra zauzima 70GB prostora. Takođe vas podsećamo da je Modern Warfare Remastered dostupan za zasebnu kupovinu, ali korisnici oni koji su imali prilike da ga isprobaju nemaju baš reči hvale.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top