PC

Igrajte Mass Effect Andromeda 10 sati besplatno

Mass Effect: Andromeda je izašla u martu mesecu i tada se susrela sa raznim problemima, što je donekle i uticalo na to da popularnost i prodaja ovog naslova ne budu na zadovoljavajućem nivou. Zato je Bioware odlučio da svim igračima, na svim platformama pruži 10 časova besplatnog probnog perioda, i singlplejer i multiplejer kampanje.

Prvo su samo pretplatnici Origin Accessa imali priliku besplatnog igranja, ali sada je ponuda dostupna svima.

Veliki broj bagova je ispravljen, a nedavno je iz igre uklonjen Denuvo, što možda predstavlja razlog više da zaigrate svemirsku avanturu, barem za džabe.

Jako lep potez, koji će svakome biti dobrodošao, nadamo se da će i druge kompanije pratiti ovaj primer, i igračima omogućiti da igre isprobaju pre kupovine, što je donekle poslednjih godinu dana postao novi-stari standard, vraćanje takozvanih “demo” verzija igara kako bi igrači mogli da isprobaju igru pre same kupovine.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top