PC

Izvukli smo dobitnike kodova za Team Racing League!

Pozdrav svima koji su učestvovali u nagradoj igri za podelu kodova timske trkačke igre Team Racing League!

Kao što znate, delimo 15 puta po 3 koda, kako bi svako ko dobije podelio svojim drugarima da igraju zajedno, jer je u pitanju igra koja se igra 3 na 3.

Serveri igre su podignuti večeras (petak), tako da možete krenuti da igrate odmah!

Ovo su dobitnici, odnosno njihova fejsbuk imena zajedno sa linkovima ka  Fejsbuk profilima sa kojih su se prijavili, kako bi znali da ste to baš Vi!

Dejan Arandjelović, Стругаревић МаркоMarko Topuzović, Predrag Dupalo, Josif Dažđa, Rade Jović, Marko Kostić, Marko Lepojević, Dejan Bajić, Luka Vlasić, Viktor ShikariUroš JankovićДраган МиљковићMihajlo Vučković i Pejović Rastko!

Čestitamo dobitnicima i njihovim drugarima sa kojima će igrati! Molimo dobitnike da nam se jave preko privatne poruke na našem fejsbuk profilu (jedino tako možemo da potvrdimo identitet) kako bi vam predali vaše zaslužene kodove.

Hvala svima koji su učestvovali i srećno u našim sledeći nagradnim igrama, a biće ih puno kao i uvek!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top