PC

Just Cause 3 u naredna dva dana možete igrati besplatno na Steamu

Korisnici Steama imaju priliku da u naredna dva dana(26. i 27. jul) isprobaju jedan od većih AAA naslova iz 2015. godine, Just Cause 3.

U trećem nastavku Riko Rodrigez je na misiji da stanovnike ostrva Mediči oslobodi vlasti nemilosrdnog diktatora. U igri smeštenoj na velikoj mapi, igrači podižu revoluciju uz veliki arsenal eksplozivnog oružja, a tu je i nezaboravna kuka koja će vašu kreativnost podići na sasvim novi nivo.

Ako vam se tokom ovog perioda svidi, Just Cause 3 možete kupiti po 75% nižoj ceni, za samo 10€, a takođe svi dodaci su na 75% popusta. Celu kolekciju Just Cause igara možete pazariti za samo 20€, što je za skoro 100 evra manje.

Razlog više za igranje ovog naslova je i sveže dodati multiplejer mod, koji donosi još više zabave i više haosa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top