PC

Koje su najprodavanije igre u Srbiji u junu mesecu?

Domaća kompanija GameS poslala nam je listu najprodavanijih igara u njihovim radnjama u junu mesecu, kako za PC, tako i za konzole.

Iako se lista odnosni samo na GameS prodaju, možemo je sasvim lako uzeti kao statistički uzorak koji predstavlja generalnu listu interesovanja domaćih gejmera i zanimljivo je videti za koje se igre igrači najčešće odlučuju da kupe fizičke kopije.

Kao što vidimo na PC listi,  GTA V se nakon par meseci ponovo vraća na svoju očekivanu poziciju na prvom mestu, gde je odmenio drugoplasirani Overwatch, Blizzardovu hit pucačinu koja je nekoliko meseci dominirala kao najprodavanija PC igra u domaćim radnjama.

Na treće mesto ovog meseca je novo ime na listi, Morrowind ekspanzija za The Elder Scrolls Online, koja je uzašla u junu posle dužeg perioda čekanja i za koju fanovi imaju velika očekivanja. Od novajlija na listi, tu je i Tekken 7 na devetom mestu. Sedmo izdanje ove legendarne borilačke franšize je takođe jako dugo očekivano, tako da nas ne čudi pojava igre na ovoj listi.

Na listi su očekivano i sportske simulacije, te WoW Legion, kao i odlični Battlefield 1 koji i dalje ulazi u top 10, kvalitetom potpuno zasluženo.

Ovo su najprodavanije PC igre u Srbiji u aprilu:

1.  Grand Theft Auto 5 – GTA V

2. Overwatch

3. The Elder Scrolls Online – Morrowind

4. The Witcher 3 – The Wild Hunt – Game Of The Year Edition

5. NBA 2K17 – Code In a Box

6. Football Manager 2017

7. FIFA 17

8. Battlefield 1

9. Tekken 7

10. World of Warcraft Legion

Što se konzola tiče, one svakako predstavljaju prodavaniji deo asortimana u domaćim radnjama, jer se vlasnici konzola tradicionalno više odlučuju za fizička izdanja igara. Među sveto top 3 trojstvo u vidu GTA V, PES 2017 i FIFA 17 (koje se na listi nalazi i u verzijama za PS3) se ovoga puta na snažnoj drugoj poziciji probio Tekken 7.

Monotoniju naslova za PlayStation razbijaju dve Switch igre, novi Mario Kart 8 Deluxe koji se nalazi na odličnoj 6 poziciji i sjajna Zelda – Breath of the Wild, koja je sada tek na 20. mestu, ali se i dalje nalazi na listi.

1. PS4 Grand Theft Auto 5 – GTA V

2. PS4 Tekken 7

3. PS4 Pro Evolution Soccer 2017 – PES 2017

4. PS4 FIFA 17

5. PS4 Battlefield 1

6. Switch Mario Kart 8 Deluxe

7. PS4 Injustice 2

8. PS4 Rocket Leauge – Collector’s Edition

9. PS3 Pro Evolution Soccer 2017 – PES 2017

10. PS4 NBA 2K17

11. PS3 Grand Theft Auto 5 – GTA V

12. PS4 The Elder Scrolls Online – Morrowind

13. PS4 Mortal Kombat XL

14. PS4 Lego Worlds

15. PS3 FIFA 17

16. PS3 NBA 2K17

17. PS4 Horizon – Zero Dawn

18. PS4 Tom Clancy’s – Ghost Recon Wildlands

19. PS4 Uncharted 4 – The Thief’s End

20. Switch The Legend of Zelda – Breath of the Wild

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top