Vesti

Menadžer For Honor zajednice nazvao tvrdnje o padu broja igrača lažnim vestima

For Honor je, kao i svaka druga igra, imao najveći broj aktivnih igrača po dolasku na tržište, ali ono po čemu se razlikuje od ostalih jeste brzo i naglo smanjenje zajednice, zato što se broj igrača posle za samo par nedelja prepolovio, a nakon četiri meseca broj je opao za 95%.

Međutim, Erik Poup, menadžer zajednice je tokom strima na Twitchu rekao da su takvi izveštaji lažne vesti i da se u ovoj igri o srednjevekovnim ratnicima i dalje nalazi veliki broj igrača.

Čudno je i pomalo poražavajuće, što takva izjava dolazi od jednog predstavnika Ubisoft kompanije, pogotovu iz razloga što podaci na Steamu govore drugačije. U trenutku pisanja članka, u igri se našlo oko hiljadu igrača na Steamu, mada potrebno je uzeti u obzir da se tu ne nalaze korisnici koji igru pokreću preko uPlay klijenta, ali ta cifra verovatno nije nešto preterano veća, kao što se očekuje od AAA multiplejer naslova.

Poređenja radi, godinu dana stariji The Division ima skoro tri puta više igrača nego For Honor.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top