Mobile

Middle-Earth: Shadow of War verzija za mobilne uređaje

Uskoro ćemo imati prilike da i preko smartfona uživamo u avanturama smeštenim u Tolkinovoj Srednjoj zemlji, zato što je za mobilne uređaje najavljen Middle-Earth: Shadow of War. Iako igra nosi isti naziv kao verzija za računare i konzole, ona će pružiti drugačije iskustvo.

Glavni protagonista igre je Talion koji nastavlja borbu protiva Saurona i armije orkova, a pored njega, igrači preuzimaju kontrolu nad još tri heroja, među kojima se nalaze i oni dobro poznati, kao Gimli, Boromir, Galadriel, Celebrimbor. Shadow of War pripada klasi RPG-a u realnom vremenu, praćenom iz ptičije perspektive, po čemu podseća na Diablo igre. U mobilnoj igri je prisutan i revolucionarni Nemesis sistem, koji prati svaku akciju igrača.

Igra će funkcionisati po free-to-play modelu sa mikro-transakcijama, i njen izlazak se očekuje na jesen ove godine, a pre-registracija je otvorena i za Android i za iOS platformu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top