PC

Mortal Kombat XL na popustu od 80%

Poslednji u nizu delova legendarne Mortal Kombat franšize, može se u narednih 5 dana pazariti na Bundle Stars za svega 9,99$, što je popust od 80% u odnosu na standradnu cenu od skoro 50 dolara, koliko iznosi Mortal Kombat XL.

Podsećamo, Mortal Kombat XL je proširena verzija Mortal Kombat X, koja osim osnovne igre sadrži “kompletan” sadržaj izdat za igru, što uključuje i Kombat Pack 1  i Kombat Pack 2, sa legendarnim gostujućim karakterima Džejson, Predator, Alien i Leatherface, ali i gomilu drugih dodataka igri.

PC port igre je po izlasku bio poprilično problematičan zbog loše optimizacije i generalnih tehničkih problema, ali sada sve funkcioniše savršeno, a Mortal Kombad XL nudi tone nepresušne zabave, tako da je ova akcija apsolutno obavezna za sve fanove serijala i borilačkih igara, jer teško da ćete negde moći da nađete jeftiniju kupovnu.

Kao što rekosmo, igra je na popustu od danas pa do 5. jula, tako da požurite, možete je naći na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top