PLAY! ; PLAY! Zine

Novi video za Wolfenstein II: The New Colossus

Mašina za ubijanje nacista se polako zahuktava, a Bethesda nas klipovima polako priprema za 27. oktobar, kada Wolfenstein II: The New Colossus dolazi na tržište.

Najnoviji video nazvan “Strawberry Milkshake”, produžuje scenu, prvobitno prikazanu u trejleru na E3 sajmu, sa nemačkim komandantom, koji je zaljubljenik u milkšejk od jagode. Blazkovicz dolazi u restoran u koji kasnije stiže pomenuti komandat, koji mu traži identifikacione papire, ostatak vam nećemo otkriti, pogledajte sami.

Ono što se danas smatra kontroverznim u industriji zabave je kukasti krst, odnosno svastika. Bethesda nema problema sa tim, zato što je svastika prisutna u svakom segmentu igre, što možete videti i sami, međutim, u Nemačkoj je internacionalna verzija igre zabranjena upravo zbog toga, i njeno distribuiranje može rezultirati zatvorskom kaznom. Sa druge strane, u multiplejeru ovogodišnjeg izdanja Call of Duty franšize, kukasti krst je zamenjen gvozdenim, kako bi se ispoštovala publika, ali se gubi na autentičnosti i realizmu u tom naslovu.

Sa nestrpljenjem očekujemo Wolfenstein II: The New Colossus, i nadamo se da ispuniti sva očekivanja.

Резултат слика за wolfenstein 2 the new colossus swastika

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!