PC

Outreach – svemirska avantura u vreme Hladnog rata

Za ljubitelje hladnog rata i svemirskog programa tog doba stiže prava poslastica.

Studio Pixel Spill nam donosi igru pod nazivom Outreach, koja se odigrava ranih 80-ih. U ovoj narativnoj avanturi, vi kao igrač ste u ulozi Alekseja, sovjetskog astronauta koji je pošao u rutinsku misiju da se sastane sa posadom svemirske stanice, ali odmah po dolasku vidi da je stanica zapuštena, shvata da su nestali i pokušava da shvati šta se tu kog đavola desilo.

Da bi rešio misteriju, igrač će istraživati klaustrofobične prostorije stanice, šetati po otvorenom svemiru, sakupljati podatke, dokaze i informacije, i sve to u potpuno bestežinskom stanju.

Iako je priča igre istorijska fikcija, autori kažu da će ceo narativ balansirati na granici između činjenica i teorije zavere.

Snažan akcenat je stavljen na autentičnoj atmosferi iz te ere, pa su umetnici koji su bili zaduženi za dizajniranje i stvarnje stanice u igri proveli mesece i mesece u istraživanju i proučavanju tehnologije, dizajna, odeće, okruženja i svega ostalog vezanog za taj period, pre nego što su uopšte počeli da rade na elementima igre, kako bi što vernije preneli to doba.

Igra nam stiže negde tokom ove godine, a ispod možete videti i prvi gejmplej trejler.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top