Mobile

Pokemon GO preuzet 750 miliona puta sa zaradom od preko milijardu dolara

Igra za mobilne uređaje, Pokemon GO, je svetlost dana ugledala pre skoro godinu dana, kada je doživela veliku popularnost, tokom tog perioda je preuzeta više od 750 miliona puta, i donela je zaradu od neverovatnih 1.2 milijarde dolara.

Na sajtu Nintendo Life pored informacija o zaradi stoji i interesantna statistika, koja pokazuje da je skoro 60% igrača muškog pola, 38% igrača je starosti od 19. do 34. godine, dok 32,5% čine mlađi od 18. godina.

Pokemon GO predstavlja savršen izvor zarade za Nintendo kompaniju, iako je popularnost donekle opala, zato što je Niatic nedavno izbacio apdejt, koji je dodao nove stvari i ispravio one stare, koje igrače polako vraćaju lovu na pokemone, taman za letnje vreme.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top