PLAY! ; PLAY! Zine

Popularni producent, Adi Šankar, će raditi na Assassin’s Creed animiranoj seriji

Izgleda da će čitava 2017. godina proteći u znaku Assassin’s Creed serijala, pošto je Adi Šankar, holivudski producent, danas najavio da je njegov sledeći projekat biti Assassin’s Creed animirana serija. Ovo je jedini novi detalj koji se pojavio nakon potvrde Ajmara Azizija da Assassin’s Creed serija dolazi na male ekrane.

Adi Šankar je poznat po radu na filmovima Lone Survivor, Dredd, Killing Them Softly, a trenutno radi na Castlevania animiranoj seriji, čija je premijera 7. jula. “Prvu ediciju igre Assassin’s Creed sam igrao kada sam se preselio u Los Anđeles kako bih sledio svoje snove. Tada nisam poznavao nikog u industriji i nisam ni sanjao da bi me Ubisoft jednog dana angažovao da kreiram originalnu priču za Assassin’s Creed anime seriju“, rekao je Šankar u objavi.

Ovo neće biti prva ekranizacija u serijalu, zato što smo prošle godine u bioskopima gledali dugometražni film, koji je nažalost loše prošao kod kritike.

Uskoro očekujemo još detalja kao što su datum izlaska, glumačku/glasovnu postavku, i koja će produkcijska kuća raditi na seriji, a čeka se i na zvaničnu izjavu kompanije Ubisoft.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!