PC

Popularni strimer igre PlayerUnknown’s Battlegrounds banovan zbog prijateljske vatre

Popularna igra PlayerUnknown’s Battlegrounds ima veoma strogu polisu protiv prijateljske vatre, čija se pravila moraju poštovati čak iako ste najpopularniji strimer pomenute igre.

Twitch strimer sa nadimkom Dr Disrespect je uživo sa velikim brojem gledalaca ubio jednog od pripadnika tima, ali sve je ovo bilo šale radi, zato što nije bilo mesta za četvoricu na jednom motociklu. Iako je ovaj čin načinjen iz zabave i u skladu sa karakterom, strimer je banovan. Pogledajte video.

Zbog ovakvog čina se oglasio i Brendon Grin, kreator igre, koji je u tvitu rekao da se pravila moraju poštovati, bez obzira ko ste i šta ste. Na to je popularni strimer odgovorio pretnjom, za koju se nadamo da je bezazlena. U diskusiju, koju možete pročitati klikom na dole urađeni link, se uključio i jutjuber Pewdiepie, koji je šokiran nasiljem.

Ako još uvek niste upoznati sa pravilima igre, možete ih pročitati ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top