PC

Predstavljena Total War Saga

Studio Creative Assembly je danas u zvaničnom blogu na Total War sajtu predstavio novi “podžanr” Total War igara koji će se zvati pod jednim imenom “Total War Saga”.

U suštini, to će biti dobre stare klasične Total War igre kakve znamo i volimo, sa poteznim strategijama u kampanji i borbama u realnom vremenu, i imaće sve one prepoznatljive elemente kao i “obične” Total War igre.

Ono što će izdvajati Sage jesto to što će ovo u suštini biti spinof igre velikih Total War igara. Za razliku od njih, koje se fokusiraju na čitave epohe i istorijske periode, Sage će imati fokus na specifične događaje ili periode ograničene na svega par meseci ili maksimalno koju deceniju.

Kako kaže Džek Lasted, gejm direktor, CA trenutno ima više nego ikada igara u produkciji i sve su sa istorijskom tematikom, a Sage će predstavljati prateći sadržaj uz glavne naslove, koji ni po čemu neće zaostajati sa glavnim serijalom, ali će se jednostavno fokusirati na istraživanje nekih ličnijih i konkretnijih priča i epoha. Kao primer, dao je Fall of the Samurai, samostalnu ekspanziju za Total War: SHOGUN 2, koja se bavila specifičnim uskim periodom i temom japanske istorije.

Prvu Sagu možemo očekivati već za par meseci, a prema nekim naznakama iz bloga, tema će biti neki od perioda nakon pada Rimskom carstva, odnosno duhovni nastavak ROME II.

Ceo blog je veoma zanimljiv i donosi puno informacija o budućem Total War sadržaju, tako da vam preporučujemo da ga pročitate, što možete učiniti na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top