PC

Prikazan gejmplej video za Wild West Online

Sredinom maja se pojavila prva slika iz igre Wild West Online, a sada, dva meseca kasnije, je stigao i prvi prikaz gejmpleja za ovaj MMO, studija 612 Games. Igra je još uvek u alfa fazi razvoja i video ne prikazuje finalnu verziju igre, ali ona svakako izgleda fantastično.

Na početku videa je ukratko prikazana početna kastomizacija karaktera, a zatim je prikazano mesto na kome počinje sama igra. Igrač se nalazi na železničkoj stanici gradića Stone Creek, gde istražuje salon, u kojem se može kockati, ulaziti u kafanske tuče i ostale stvari karakteristične za svaki vestern. U gejmplej videu takođe možemo videti kako izgleda i lov ucenjene glave, i svaki igrač može biti gonjen od strane drugih igrača, ako se ponaša kao kriminalac.

Wild West Online će izaći u decembru ove godine za PC, osnovna edicija igre košta 20$ dolara, a ako je prednaručite dobijate pristup alfa i beta fazama, takođe, ko prednaruči igru pre 20. jula dobija ekskluzivnu opremu, kozmetiku i još dosta toga, koja kasnije neće biti dostupna.

Ispod pogledajte kako izgleda divlji zapad kao MMO igra, pa nam recite utiske.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top