Vesti

Rebelion najavio Evil Genius 2

Razvojni studio Rebelion je tokom intervjua najavio igru Evil Genius 2, nastavak kultne strategije u realnom vremenu iz 2004. godine.

Direktor studija, Džejson Kingsli, je govorio o dostignućima naslova Sniper Elite 3 i 4 i Zombie Army Trilogy, ali i o igrama koje su u razvoju. “Odavno smo želeli da ovo uradimo, zato što je veliki broj ljudi pitao da li se radi na ovom naslovu, ali sada mogu zvanično reći da radimo na igri Evil Genius 2“, rekao je Džejson. Igra će biti nastavak prvog dela, a ne remaster.

Prvi Evil Genius je izašao pre 13 godina, pod okriljem studija Elixir, čije je kreiranje inspirisano žanrom špijunskih trilera. Radnja se odvija u izmenjenim sedamdesetim godinama prošlog veka, gde se igrači smeštaju u ulogu zlikovaca koji se bore protiv pravde, u cilju svetske dominacije. Igra je prepoznatljiva po animacijama nalik onima iz crtanih filmova i ironičnom humoru.

Pogledajte kompletan intervju sa objavom, a u narednim mesecima ćemo dobiti još detalja.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top