Mobile

RuneScape stiže na mobilne uređaje

Na sajtu igre RuneScape se pojavilo obaveštenje koje će definitivno izmamiti osmeh na lice svim fanovima ove MMORPG igre. Na mobilne uređaje Old School RuneScape dolazi ove zime, dok noviji RuneScape stiže sledeće godine i to ne kao zasebne verzije već kao klijenti koji će biti povezani sa vašim postojećim nalogom.

Originalni Runescape je izašao 2001. godine, pod okriljem Jagex razvojnog tima i igriv je preko pretraživača, dok je novija verzija izašla 2013. sa osveženom grafikom i poboljšanim preformansama. Igrači putuju kroz srednjevekovni Gelinor,  i bore se protiv čudovišta i drugih igrača, sakupljaju resurse i izvršavaju misije koje se generišu periodično, kako bi napredovali.

Moguć je i cross-play, tako da igru koju započnete na računaru možete bez problema nastaviti na telefonu. Ako se registrujete dobijate pristup beta testiranju. Za sada nije poznato da li će RuneScape biti dostupan i za iOS i za Android platformu.

Jako mudar potez developera da se legendarna igra prenese na tržište mobilnih uređaja koje je u konstantnom porastu. Biće jako lep osećaj zaigrati RuneScape dok se čeka autobus koji kasni, da li se i vi radujete ovom novitetu?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top