PLAY! ; PLAY! Zine

Skyrim mod vam omogućava da istražujete Brumu, grad iz The Elder Scrolls IV: Oblivion

Razvojni tim Beyond Skyrim – Cyrodil je započeo interesantan projekat, u kojem će rekreirati čitavu Cyrodil provinciju iz Obliviona u petom nastavku Elder Scrollsa. Izgleda da im posao dobro napreduje, zato što su pre par dana izbacili prvi deo koji dovodi Brumu, okrug prekriven snegom i maglom, u Skyrim, sa puno novog sadržaja.

Beyond Skyrim: Bruma donosi potpuno novu priču, koja je smeštena 200 godina nakon događaja iz Obliviona, sa mnoštvom novih misija, oružja, čini, čudovišta. Grad ima 70 stanovnika, koji imaju unikatne dijaloge, rutine i priče. Preko 24 000 linija dijaloga je kreirano specijalno za ovaj mod, uz pomoć profesionalnih glasovnih glumaca, uz preko 3 sata originalne muzike.

Za igranje je potrebno da imate sva tri DLC-a instalirana, ili legedarnu Skyrim ediciju. Mod je integrisan u samu igru tako da je samo potrebno preći granicu i nove avanture mogu da počnu.

Beyond Skyrim: Bruma je besplatna za preuzimanje za PC na ovom linku, ispod možete pogledati i trejler pa nam recite kako vam se čini.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!