PLAY! ; PLAY! Zine

Smite Tactics u otvorenoj beti, novi heroj stiže u Paladins

Zatvorena beta za kartičnu igru Hand of the Gods: Smite Tactics se završila ove nedelje, ali Hi-Rez studio nije hteo da pravi pauzu, već je igra počela sa otvorenom betom.

Smite Tactics, potezna kartična igra, učesnicima daje kontrolu nad bogovima i mitološkim stvorenjima koja se bore u areni, dok karte prizivaju čini, sposobnosti i nove borce. Igrači se mogu takmičiti u multiplejeru, ili se mogu upustiti u singlplejer avanture. Ovu igru je najlakše opisati kao mešavinu Hearthstone i XCOM naslova.

Lepo je videti novu igru u žanru kartičnih igara, pogotovu kada ona proširuje odlike žanra. Smite Tactics možete igrati besplatno.

Paladins će postati bogatiji za još jednog heroja u ob54 zakrpi. Lian je ženski heroj i pripada damage klasi sa polu-automatskom puškom, koja nanosi 400 štete na srednjoj udaljenosti. Ultimate sposobnost nanosi 1600 štete neprijateljima, eliminacija neprijatelja ovom sposobnošću vraća 50% utimate napunjenosti. Novi patch takođe donosi potpuni rebalans svih Legendary karata, kao i izmene u ekonomiji kupovine tih karata i novih heroja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!