PC

Smite Tactics u otvorenoj beti, novi heroj stiže u Paladins

Zatvorena beta za kartičnu igru Hand of the Gods: Smite Tactics se završila ove nedelje, ali Hi-Rez studio nije hteo da pravi pauzu, već je igra počela sa otvorenom betom.

Smite Tactics, potezna kartična igra, učesnicima daje kontrolu nad bogovima i mitološkim stvorenjima koja se bore u areni, dok karte prizivaju čini, sposobnosti i nove borce. Igrači se mogu takmičiti u multiplejeru, ili se mogu upustiti u singlplejer avanture. Ovu igru je najlakše opisati kao mešavinu Hearthstone i XCOM naslova.

Lepo je videti novu igru u žanru kartičnih igara, pogotovu kada ona proširuje odlike žanra. Smite Tactics možete igrati besplatno.

Paladins će postati bogatiji za još jednog heroja u ob54 zakrpi. Lian je ženski heroj i pripada damage klasi sa polu-automatskom puškom, koja nanosi 400 štete na srednjoj udaljenosti. Ultimate sposobnost nanosi 1600 štete neprijateljima, eliminacija neprijatelja ovom sposobnošću vraća 50% utimate napunjenosti. Novi patch takođe donosi potpuni rebalans svih Legendary karata, kao i izmene u ekonomiji kupovine tih karata i novih heroja.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top