PC

Stigao gejmplej trejler za novu Naruto igru

Najnovija igra Bandai Namco izdavača, rađena po uzoru na Naruto anime seriju, Naruto to Boruto: Shinobi Striker je dobila gejmplej trejler koji prikazuje nindže u akciji.

Shinobi Strike pruža igračima iskustvo u onlajn borbama 4 na 4, u velikim 3D arenama. Karakteri se razlikuju u zavisnosti od toga kojoj klasi pripadaju: napad, odbrana, hileri i ranged.

Dva glavna moda su prikazana u videu, prvi je Barrier mod u kome se sukobljavaju klase napad i odbrana sa ciljem da otključaju sve žigove i poraze neprijateljskog boss karaktera, drugi je Flag Battle, u kome je potrebno uzeti zastavu iz baze neprijateljskog tima. Tu je i “sub” mod, gde igrači sarađuju kako bi rešili zadate misije, kao pratnja, uništavanje i pokoravanje.

Tačan datum izlaska igre nije poznat, ali je svakako očekujemo za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top