PLAY! ; PLAY! Zine

Telltale – najavljen Batman: The Enemy Within

Dan pre Comic-Con festivala objavljeno je da se Čovek-Šišmiš vraća u Gotam sa igrom Batman: The Enemy Within, koja je direktni nastavak prošlogodišnje igre, i takođe dolazi iz Telltale studija, pod okriljem Warner Bros. i DC kompanija.

Veliku ulogu u nastavku će imati Riddler(Zagonetač), kome će praviti društvo i mlađani Džoker sa kojim smo se družili u ludnici prve sezone. Zato su se Betmen i Brus Vejn našli u teškoj situaciji, za čije rešavanje moraju sklopiti rizične i mračne saveze, sa osobama u koje ima malo poverenja.

Novu sezonu mogu igrati svi, čak i oni koji nisu upoznati sa prvim poglavljem, dok će se izbori kod onih sa kompletiranim prvim poglavljem preneti u novu igru. Tu je i jedinstveni multiplejer, imena Crowd Play, u kojem mogu učestovati vaši prijatelji i porodica tako što će vam pomoći da donesete prave odluke, ili možda pogrešne, nikad se ne zna.

Prva epizoda izlazi 8. avgusta, pod nazivom The Enigma, za PC, Xbox One, Playstation 4 i Mac računare, dok verzija za mobilne uređaje dolazi nešto kasnije.

Pored trejlera, Telltale nam je pripremio i galeriju skrinšotova, uživajte.

interogation 1920x1080

puzzle box 1920x1080

office 1920x1080

joker 1920x1080

riddler 1920x1080

batcave 1920x1080

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!