PC

The Lord of the Rings Online dogurao do Mordora

Deset godina nakon izlaska ovog sada već poprilično vremešnog MMO-a smeštenog u Tolkinov svet Srednje Zemelje, konačno dolazimo do nečega što će možda biti “end game” sadržaj.

Mordor će biti šesta ekspanzija za ovaj MMO, nakon skoro 4 godina pauze. Prethodno smo imali  Mines of Moria u 2008. godini, Siege of Mirkwood iz 2009. godine, zatim Rise of Isengard koji se pojavio 2011. godine, 2012. godine je stigao Riders of Rohan, i poslednja ekspanzija, Helm’s Deep, koja je svetlost dana ugledala krajem novembra 2013. godine.

U Mordoru dobijamo novu rasu, High Elves, zatim The Alliance sistem, kao i naravno potpuno novi region Gorgoroth sa preko 300 novih kvestova i na stotine novih “dela” (Deeds), novim elementima kraftovanja, novim predmetima i svemu ostalom što ide uz ovaj region.

Developeri obećavaju da ćemo otići dublje u Mordor iza Crne Kapije nego što se ikada iko pre na to usudio, ali isto tako kažu i da tu nije kraj, i da nas čekaju nove avanture i posle ovih dugodovština.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top