Vesti

The Sims 4 dolazi na Xbox One konzolu

Četvrto izdanje Sims igara će ugledati svetlost dana na Xbox One konzoli. Iako nema zvanične objave, Sims 4 se nalazi na Majkrosoftovoj prodavnici zajedno sa datumom izlaska: 17. novembar.

The Sims 4 je izašao u septembru 2014. godine ekskluzivno za PC, i do sada se prodao u preko 5 miliona primeraka. U ovoj igri simulacije, korisnici kontrolišu karaktere u raznim aktivnostima, a ovi likovi takođe poseduju i emocionalni aspekt. U odnosu na prethodne delove, u četvorci je poboljšana i olakšana kreacija Simova, a mod za kupovinu i gradnju je sjedinjen i pruža prostiju navigaciju. Iza igre stoji izdavač Electronic Arts, a razvijena je od strane Maxis i The Sims studija.

Cena igre za konzolu još uvek nije poznata, ali je poznato da pored standardne verzije postoji i Deluxe Party edicija, koja kupcima pruža mogućnost da naslov zaigraju tri dana ranije, 14. novembra, umesto 17.

Videćemo kako će Sims proći kao konzolno izdanje, a nadamo se da ćemo ovu simulaciju zaigrati i na Sonijevoj konzoli, a možda čak i na Switchu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top