PC

The Surge od sledeće nedelje dobija demo verziju

Akcioni RPG sa fantastičnim borbenim sistemom, The Surge, će od sledeće nedelje imati dostupnu demo verziju igre za PC, Playstation 4 i Xbox One, naravno besplatnu za preuzimanje.

Studio, Deck 13 je demo najavio na Tviteru.

Demo se po karakteristikama neće razlikovati od cele igre, tako da će i oni koji budu isprobali igru za džabe, uživati u stabilnosti i ispravkama koje dolaze sa novim apdejtovima. On donosi i karakteristike prisutne na PS4 Pro konzoli, a to su HDR i Dinamična 4K rezolucija. Tačan datum izlaska nije poznat, kao ni koliki će deo moći da se iskusi beplatno.

Pružanje demo verzija igara je jako retka praksa u gejming industriji, ali je svim igračima preko potrebna i uvek dobro prihvaćena. Nadamo se da će The Surge ovim potezom postati još popularniji, zato što to svakako zaslužuje. Focus Home je do kraja godine najavio dolazak DLC dodatka u igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top