PC

Tony Hawk’s Pro Skater HD odlazi sa Steam prodavnice

Legendarna igra, Tony Hawk’s Pro Skater HD, završava svoje petogodišnje putovanje kroz Steam prodavnicu, ali neće otići neopaženo, već uz 80% popusta.

Pro Skater remaster uzima ono najbolje iz popularnih igara sa Playstation 1 konzole i smešta ga na tržište računara, i tada aktuelnih konzola, PS3 i Xbox 360. U igri je glavni cilj da sakupite što više poena, kompletiranjem brojnih trikova, kao što su flipovi, trikovi u vazduhu, a sa više uspešnih trikova se postiže kombo. Ovaj naslov je razvio Robomodo studio, koji je radio na drugim Pro Skater igrama.

Tony Hawk’s Pro Skater sa Steama odlazi 17. jula, razlog tome je istekla licenca za muziku, i s obzirom na starost igre, mala je verovatnoća da će je izdavač Activision obnoviti.

Za kraj, igru možete uzeti za samo 2€, ali DLC nije na popustu, i košta 5€. Pro Skater svakako vredi posedovati, pre svega zato što predstavlja parče istorije, a to što se može uzeti po ceni jedne pakle cigareta je razlog više.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top