PC

Comedy Night stigao na police, košta samo 5$

Igra o kojoj smo pisali početkom meseca, Comedy Night, je od danas u dostupna za kupovinu putem Steam platforme, i prodaje se za samo 5$.

Comedy Night vam pruža iskustvo stend-ap komičara sa zadatkom da impresionira “živu” publiku, ali isto tako možete kritikovati druge igrače. Definitivno najzanimljiviji mod igranja je kada se dva igrača na bini nadmeću u takozvanoj Roast sekciji.

Razvojni tim, Lighthouse Games, je još prvog dana izbacio apdejt, koji je doneo nove vrste “soba”, za odrasle i za sve, kao i za početnike i profesionalce.

Igra je na Steamu pokupila veliki broj pozitivnih ocena, u kojima korisnici hvale genijalan koncept, dok se one negativne odnose više na zajednicu,zbog nekulture, nego na probleme sa samom igrom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top