PC

Crackdown 3 odložen za 2018. godinu

Prvobitni plan kompanije Microsoft bio je da Crackdown 3 na police dođe 7. novembra, odnosno istog dana kada bi se na tržištu pojavila i moćna Xbox One X konzola, ali se on izjalovio, tako da je datum izlaska ove akcione avanture u kojoj se pojavljuje Teri Kruz pomeren na proleće naredne godine.

Ova vest je došla od Šenon Loftis, koja radi u Majkrosoftu. Ona je u mejlu upućenom Polygon portalu navela da razvojni timovi zaduženi za Crackdown 3 žele da korisnicima pruže “pravu igru, sa pravim kvalitetom i u pravo vreme”, stoga je pala teška odluka da se datum izlaska pomeri kako bi se poboljšali svi elementi igre: kampanja, co-op multiplejer i drugi.

“Crackdown 3 je zapanjujuće ambiciozni projekat koji pomera tehnološke granice sa isitnskim 4K gejmplejom, kompetitivnim multiplejerom i ogromnim i futurističkim otvorenim svetom”, rekla je ona.

Takođe, Šenon je rekla da kupci Xbox One X konzole neće imati problema sa nedostatkom sadržaja, pošto na jesen dolaze ekskluzive – Forza Motorsport 7, Cuphead, ali i druge igre koje su “optimizovane za maksimalni doživljaj”, AC: Origins, Star Wars Battlefront II, Shadow of War, Destiny 2 i druge.

Na osnovu prikazanog sadržaja na E3 sajmu se moglo i zaključiti da je preambiciozno smestiti datum izlaska u ovu godinu, pošto je bilo dosta negativnih koji se tiču samog izgleda i funkcionalnosti igre.

Nadamo se da će i ovo odlaganje pomoći da se isporuči kompletan proizvod, jer je bolje razočarati se zbog odlaganja, nego zbog datih para na nešto što ne funkcioniše.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top