PC

Danganronpa V3: Killing Harmony dobio besplatnu demo verziju

Ako ste zainteresovani da vidite kako Danganronpa V3: Killing Harmony izgleda pre nego što je kupite, imate čak mesec dana da ovaj naslov isprobate kroz besplatnu demo verziju na Steam platformi.

U najnovijoj epizodi Danganronpa serijala, pred igračima je potpuno drugačija detektivska priča sa čak 16 novih karaktera. Igrači će se naći kidnapovani unutar škole, u kojoj će neki ubijati, a neki biti ubijeni, i na vama je zadatak da kroz brzo-poteznu istragu rešite jezive slučajeve ubistava.

Od vas se zahteva da lažete, koristite logiku i brzo razmišljate, kako bi kroz raznovrsne motive došli do ubice. Pored istrage, pred igračima su i raznovrsne mini igre, koje skreću pažnju sa glavnih zadataka.

Iza igre stoji razvojni studio Spike Chunsoft, poznat po kreiranju One Piece Burning Blood i Fire Wrestling Pro igara, koji je Killing Harmony još 12. januara ove godin izbacio na tržište Japana za Playstation 4 i PS Vita. Dok će verzija za čitav svet izaći 26. septembra, i pored Sonijevih konzola prodavaće se i za računare putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top