PC

Forza Motorsport 7 – potvrđena demo verzija za PC, sistemski zahtevi još niži

Sistemski zahtevi za Forza Motorsport 7, objavljeni juna meseca, su bili znatno niži od očekivanih, ali danas je razvojni studio, Turn 10, objavio kako je dodatnom optimizacijom igre uspeo da omogući njeno pokretanje u 60 sličica u sekundi na vremešnijim mašinama. Takođe je najavljena demo verzija i za korisnike računara.

Sistemski zahtevi se ne razlikuju znatno od prethodno objavljenih, ali će korisnici sa računarima u rangu minimalnih zahteva, igru u 720p rezoluciji pokretati u 60 frejma u sekundi. Dok će oni sa preporučenim hardverom novu Forzu pokretati sa istim brojem sličica ali u 1080p.

Za pokretanje u 4K, poželjno je posedovati Intel i7-6700K sa Nvidia GTX 1080 grafičkom.

Demo za sada nema potvrđeni datum izlaska, ali se očekuje nešto pre zvaničnog dolaska igre na tržište, 3. oktobra.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top